Tabara De IT

Chiar asa: ai talent? Daca da (si indiferent de domeniu cu conditia sa iti placa tehnologia) vino la noi in tabara noastra traditionala de la Busteni unde toate se imbina: tehnologie, networking, cunoastere de sine, oportunitati de cariera si de recrutare, invatare altfel. IT will be fun!

  • Vrei sa stii reteta in a deveni un lider de succes?
  • Dar un bun vanzator? Cum sa vinzi vise si nu produse?
  • Iti place ceea ce faci? Ti-ai ales bine cariera?
  • Cum te vezi peste 5 ani?
  • Dar peste 10?

Cam multe intrebari? Poate, dar sunt convinsa ca vi le-ati pus si voi.  Va vor da raspunsuri (sau va vor invata cum sa va raspundeti singuri)  personalitati remarcabile pentru care a lucra cu oamenii face parte din misiunea si din menirea lor.

Si, vom intercala intre aceste sesiuni, cateva demonstratii practice legate de tehnologii precum: cloud, big data, analytics, data center, cybersecurity, mobilitate, Internet of Things (IoT).

Nu vor lipsi: cursul intensiv de wordpress care va v-a ajuta sa va faceti propriul site, tutoriale despre mobile marketing, rețelele sociale și businessul, concursuri de dezvoltare de aplicatii mobile si … cat mai mult FUN.

La finalul saptamanii veti sti mai multe, veti avea mai multe unelte ca sa gasiti drumul optim pentru voi, veti avea prieteni noi, intr-un cuvant veti fi mai “bogati”! Si cine stie? Poate veti pleca de la Busteni cu un job in buzunar de la una dintre companiile care vor fi prezente acolo.

Asadar, te asteptam. Doar doua conditii simple trebuie sa indeplinesti: sa ai peste 18 ani (adica sa fii major si deci sa sti ce vrei) si sa fii student/absolvent al unei universitati cu profil de IT sau pur si simplu …. pasionat de IT.

Daca ar fi sa vorbim in hashtag-uri pentru Tabara IT Will be FUN acestea ar putea fi: #Funintabara, #ITisFUN, #SuntunLider, #Vise, #Prieteni, #Suntsuspeval.

Inscrie-te si toate acestea si multe altele iti vor fi la indemana.

Contacteaza-ne cumva: pe site la sectiunea Inregistreaza-te, pe FB, pe email la  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ,  in fine pe ce vrei tu! Si noi iti raspundem si mai ales te asteptam.

Echipa Tabara de IT